GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

14-DAGEN GELD-TERUG GARANTIE

 

Over ons

Viva Jewellery, een bedrijf vol passie met ieder seizoen prachtige collecties speciaal voor jou.

In 2012 stapte de eigenaresse Jasmine Levestone in een sprankelende wereld vol glamour en fashion. Jasmine was gedreven om een eigen onderneming te starten na haar opleiding en jaren ervaring als fiscaal jurist. Een onderneming waarin ze niet alleen een product kon verkopen maar ook een beleving!

Jasmine heeft altijd al affiniteit gehad met sieraden en heeft een grote interesse in mode en lifestyle, hier komt dan ook haar inspiratie vandaan voor de collecties van Viva Jewellery. Zo zette Jasmine Viva Jewellery neer als een uniek merk en brengt ze samen met haar team de ‘Viva look and feel’ over.

Sinds 2012
Viva Jewellery richt zich niet alleen op het ontwikkelen van collecties, ons gehele creatieve proces waaronder design, social media, fotografie & vormgeving worden in eigen beheer geregeld. Viva Jewellery is dagelijks bezig om jou de ‘Viva’ ervaring te laten beleven, een ultieme klantbeleving, dat is waar wij naar streven.

Viva Jewellery is niet alleen sieraden, het is een moment voor jezelf een gevoel van luxe en beleving. Viva Jewellery wordt naast de webshop in Nederland verkocht bij boetieks, bij jou in de buurt.

Collecties
Ieder jaar brengt Viva Jewellery twee grote hoofdcollecties uit, daaromheen lanceert Viva diverse collecties, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en lifestyle.

Unieke locatie
Het hoofdkantoor van Viva Jewellery is gevestigd in de historische stad Brielle, in het oude Merula Weeshuis. Een uniek en bijzonder pand waar klanten de prachtige showroom kunnen bezichtigen.

Team
Viva Jewellery werkt met een klein en hecht team, een team met fantastische jonge vrouwen met veel passie voor lifestyle, sieraden en fashion. Hard werkend, ambitieus waarbij we streven naar optimale teamwork om zo, als organisatie te groeien. Samen vieren we de successen!

Missie
Viva Jewellery ontwerpt, produceert en levert elk seizoen nieuwe collectie sieraden, voor iedere gelegenheid waarbij jij je sprankelende zelf kan laten zien! Trendy sieraden op basis van de laatste trends in mode en lifestyle.

Visie
Een wereld creëren waarin iedere vrouw zichzelf durft te zijn, Viva Jewellery is meer dan alleen een sieradenmerk, het is een gevoel, een statement en lifestyle. Viva Jewellery is niet alleen maar jezelf laten zien, het is ook een moment voor jezelf.

Viva Jewellery streeft naar verantwoord ondernemen, langdurige relaties met afnemers, leveranciers en medewerkers. Samen, groeien en werken naar het hoogste haalbare resultaat!

Let’s spread the sparkle. From classic To trendy

sluiten

Nieuwsbrief

close