GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

14-DAGEN GELD-TERUG GARANTIE

 

Meet the team

Viva Jewellery werkt met een klein en hecht team, een team met fantastische jonge vrouwen met veel passie voor lifestyle, sieraden en fashion. Hard werkend, ambitieus waarbij we streven naar optimale teamwork om zo, als organisatie te groeien. Samen vieren we de successen!

 

Jasmine

Eigenaresse

In 2009 stapte Jasmine in een sprankelende wereld vol glamour en fashion. Gedreven dat ze was, is ze na haar opleiding en jaren ervaring als fiscaal jurist, aan haar eigen ondermening begonnen. Met een ongekende passie voor mode en lifestyle heeft ze een uniek merk neergezet en brengt ze samen met haar team de ‘Viva look and feel’ over.

Danique

Sales manager

Stay positive, work hard and make it happen!

Inmiddels 3,5 jaar werkzaam binnen Viva Jewellery. Begonnen als junior accountmanager en doorgegroeid tot sales manager. Een gezellig, sociale maar directe collega die graag betrokken is bij alle afdelingen binnen Viva. Is even weggeweest bij Viva Jewellery om ervaring op te doen als recruiter, maar kwam er als snel achter dat bij Viva jewellery haar passie lag. Haar go to jewellery zijn gouden statement oorbellen.

Go big or go home! Verder een echte levensgenieter die je eigenlijk alleen maar wakker mag maken voor een mooie reis.

 

Kirsten

Junior accountmanager

A woman who knows what she brings to the table is not afraid to eat alone!

Met een passie voor targetgericht werken en de voorliefde om een mooi concept neer te zetten bij een klant, is Kirsten vorig jaar ons team komen versterken. Haar enthousiasme en positiviteit tovert bij iedereen een lach op het gezicht! Haar go to jewellery is alles wat glimt, wat dat betreft is ze net een ekster! Je mag haar lekker laten slapen, tenzij er sushi op het menu staat met uiteraard niet te vergeten, een pornstar martini!

 

Lisa

Junior accountmanager

Waar een weg is, is een wil

Inmiddels 1,5 jaar werkzaam binnen Viva jewellery. Gaat de deur niet uit zonder haar ringen en oorbellen. Is gedreven in haar werk en heeft daarnaast een grote passie voor koken, met pasta als favoriet! Wij weten wel waar wij binnenkort aan gaan schuiven.

 

Floor

Logistiek manager

Life is a succession of lessons which must be lived to understood!

Sinds 2017 versterkt Floor het Viva team! Een ware spin in het web. Heb je een vraag, kan je altijd bij Floor terecht! Ze is direct, sociaal, behulpzaam en een tikkeltje temperamentvol. In haar vrije tijd wandelt ze graag en zingt ze het allerliefste met haar dochters. Met haar Roemeense roots, en een flinke talen knobbel weet ze je regelmatig te verassen met mooie culturele verhalen.

 

Quincy

Marketing

Visualize your highest self then show up as her

Het creatieve brein binnen Viva jewellery, die zich bezig houdt met verschillende onderdelen binnen Viva. Behulpzaam, sociaal en iemand die altijd voor je klaar staat! Met een ongekende passie voor mode en reizen is ze DE persoon waar je moet zijn als je op zoek bent naar de nieuwste/beste hotspots!

 

 

sluiten

Nieuwsbrief

close